Wibeliusgatan 3 15132 Södertälje

Så smittar fotvårtor

Fotvårtor och andra vårtor orsakas av vårtvirus som trivs i varma, fuktiga miljöer som badhus och omklädningsrum. Fotvårtor hos barn är vanligare än hos vuxna men alla med nedsatt immunförsvar riskerar att smittas av fotvårtor.

Behandling av fotvårtor

Glöm allt skärande, frätande, blödande och ömmande. Det enklaste sättet att ta bli av med fotvårtor är att skonsamt döda alla mikroorganismer som kan gömma sig långt under huden. Fotbad med BioCool Footcare tar bort alla fotvårtor.

Fotvårtor hos barn

Fotvårtor är vanligast hos barn, delvis eftersom deras immunförsvar inte är färdigutvecklat men också för att de ofta vistas där fotvårtor smittar som mest. BioCool Footcare är det enda medel mot fotvårtor som rekommenderas barn och gravida.

Visste du detta om fotvårtor?

Sprickor och förhårdnader under fötterna kan ibland vara fyllda med mikrovårtor. Massor av små vårtor som är anledningen till att sprickan eller förhårdnaden inte försvinner. Prova använda BioCool Footcare för friskare, skönare fötter idag.   

Symptom för fotsvamp

Fotsvamp kan ge olika symtom hos olika personer. Vissa får vit, svampig hud mellan tårna, andra bara klåda. Hud som fjällar eller har små sprickor är också typiska symtom. Fotsvamp ska behandlas eftersom det kan leda till allvarligare sjukdomar. BioCool Footcare är den enda kända miljövänliga behandlingen som tar död på all svamp och mikroorganismer.

Behandling av fotsvamp

BioCool Footcare är inte bara ett medel mot fotsvamp utan ett effektivt sätt att hålla dina fötter mjuka, sköna och friska. Genom att ta död på alla mikroorganismer som lever i sår, vårtor och hudsprickor, hjälper BioCool Footcare din kropp att läka sig själv. Du behandlar din fotsvamp enkelt hemma med ett fotbad som är helt miljövänligt och ofarligt vid graviditet

.Förebygga fotsvamp

Du kan förebygga besvär av fotsvamp genom att ta väl hand om dina fötter. Tvätta dem varje dag och torka noga mellan tårna, byt strumpor minst en gång per dag och undvik täta skor och stövlar. Tvätta dina strumpor i 60 grader eller använd BioCools tvättmedel för att ta död på alla mikroorganismer och svamp i dina kläder, även vid låga temperaturer.

Fotsvamp mellan tårna

Det är vanligast att få fotsvamp mellan tårna. Infektionen börjar oftast mellan fjärde och femte tån med fjällande hud, klåda och små sprickor. Fotsvamp trivs där det är varmt och fuktigt och sprids ofta via duschar i badhus och omklädningsrum. Om du lätt drabbas av fotsvamp kan du hålla besvären borta med kontinuerliga fotbad med BioCool Footcare.

Symtom för nagelsvamp

Nagelsvamp drabbar oftast tår. Tånaglarna blir gulaktiga, porösa och tjocka och svampen kan spridas till andra naglar, i vissa fall även fingernaglarna. Nagelsvamp kan uppstå direkt på nageln på tår eller på grund av fotsvamp. BioCools produkter kan göra dig besvärsfri från både nagelsvamp och den snarlika åkomman psoriasisnaglar.

Behandling av nagelsvamp

BioCool Footcare är det enda hittills kända medel mot nagelsvamp som dödar all svamp. Genom att ta död på alla mikroorganismer som gömmer sig i sår, hudsprickor eller vårtor får din kropp chans att läka sig själv. Du behandlar enkelt, miljövänligt och helt ofarligt med sköna, fotbad hemma. Hemligheten är den unika syreexplosionen.

Andra medel mot nagelsvamp

Skillnaden mellan BioCool Footcare och andra medel mot nagelsvamp är att BioCool dödar all svamp på ett sätt som vare sig påverkar miljön eller hälsan negativt. BioCool Footcare är en behandling mot nagelsvamp men även ett vårdande, mjukgörande och förebyggande fotbad som tar bort vårtor, förhårdnader och underlättar sårläkning.