Wibeliusgatan 3 15132 Södertälje

Super Bright Tandblekning

Kampanjen fortsätter Augusti - Oktober fina tänder i höst.

995kr

Ett vitt leende ger självförtroende och en känsla av välbefinnande. LED-blekning är det främsta valet hos många tandläkare.

 Genom att använda patenterad teknologi utstrålar dessa lampor ett säkert UV-ljus som har visat sig hjälpa till att snabba upp och förbättra tandblekningen. 

Super Bright gelen innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av LED-ljuset. Medlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen reagerar på emaljytan varvid tandkött och tandemaljen inte angrips.

 Super Bright är smärtfri och utan biverkningar.

 Resultatet är beroende på personens födoämnen och munhygien. En tand kan ändra färg om den blir skadad. Dessutom kan tändernas ytor bli missfärgade av tobak, rödvin, te, vissa kryddor och färgämnen i mat. Även vissa läkemedel och olika sorters missbruk kan missfärga tänderna

Krav: Du som kund skall ha uppsökt en tandläkare för att ta bort tandsten samt koll av karies de senaste 6 månaderna! Alltför att undvika ojämt resultat. Har du problem med tandköttet eller hål i dina tänder så måste du uppsöka tandläkare innan du får göra en tandblekning. Glöm ej att ha borstade tänder innan behandlingen samt att ha gjort rent mellan tänderna med tandtråd. Detta är för att resultatet skall bli bra.

Åldersgräns för tandblekning 18 år.

Vid 16 års ålder med målsman

.Själva blekningen tar ca 45 minuter och hela behandlingen inklusive förberedelser tar cirka 1 timme ord.pris 1595kr.