Wibeliusgatan 3 15132 Södertälje

Skinboosters

Ålder, stress, hormoniell obalans (efter förlossning, klimakteriet…) liksom sol, tobak och ohälsosam livsstil är faktorer som involverar åldrande av huden.

Med tiden blir rynkor synliga och huden får ojämna förändringar och känns trött och glåmig. Alla dessa förändringar skapar mörka partier i ansiktet och huden förlorar sin lyster och blir torr, tunn och känslig. En av de huvudsakliga orsakerna till detta är att hyaluronsyran minskar.

Hyaluronsyra är en viktig hudkomponent. Den är som en svamp som suger åt sig vatten och håller huden återfuktad och hälsosam. Tack vare Teosyal Redensity I (skinbooster) som innehåller hyaluronsyra är det möjligt att återupprätta balansen i huden genom att återfukta och näringsge på djupet inifrån. Det är en effektiv hudföryngring som återskapar mjukhet och fyllighet i huden.

Om Teosyal skinbooster

Teosyal Redensity I har en unik patenterad formula som är skapad för att återfukta huden inifrån. Redensity I är en hyaluronsyra-baserad hudförstärkare som motverkar åldrande medan den upprätthåller hudens lyster och densitet.

Den förbättrar hudens elasticitet, struktur och spänst inifrån. Redensity I microinjiceras med ca 300 nålstick (i hela ansiktet förutom pannan). Ingredienserna från skinboostern sprider sig genom hudcellerna, ökar sin aktivitet och återfuktar dermis (läderhuden) utan att skapa volym. Den ger ny energi och förbättrar hudens struktur och fasthet. Det är rekommenderat att gå på tre behandlingar i tre veckor, därefter 1-2 behandlingar per år för bästa resultat.

Skinboosters kan också användas proaktivt, vilket gör dem till lämpliga skönhetsbehandlingar även för dem som ännu inte upplevt den åldrande hudens alla konsekvenser.