Wibeliusgatan 3 15132 Södertälje

Klassisk Manikyr

( Information och utbildning ifrån www.stockholm-manicure.se )

 En manikyr är en behandling av dina naturliga naglar.

I detta inkluderas borttagning av döda hudceller på nagelplattan och nagelbandet, polering, putsning och filning av naglarna, lackning om så önskas.

Spabehandlingar

Spabehandlingarna finns i serierna Excite och Escpe.

Vårt innehållsrika spasystem innehåller vitaminberikade och terapeutiska ingredienser som man vanligtvis hittar i dyra hudkrämer.

Alla serier erbjuder en aromaterapeutisk förening av högkvalitativa, fuktgivande och mjukgörande krämer, vetenskapligt avancerade exfoliators var och en anpassade efter de unika behoven som finns för händer och fötter.

SpaManikyr

Exite, med dess citrusbaserade produkter, fräschar upp dina händer och armar med en riklig dos av A och C vitamin, aloevera och ceramider.

Behandlingarna innehåller 2 olika former av massage med ett unikt och milt dubbelexfolieringssystem som behandlar med synligt resultat.

Behandlingarna avslutas med en uppfräschande/avslappnande handmask.

Att göra en förlängning innebär att man förlänger dina naglar med antingen tippar eller mallar som man sedan täcker med ett material. Vilket material beror på dina önskemål och efter vad som passar just dig med den livsstil och naturliga naglar du har.

 Här kan du välja mellan naturlig förstärkning eller fransk permanent.

Förstärkning

En förstärkning av dina naglar innebär att man lägger material på dina naturliga naglar. Vilket material beror på dina önskemål och efter vilken livsstil och naturliga naglar du har. Du behöver inte ha egna långa naglar.

Även här kan du välja mellan naturlig förstärkning eller fransk permanent.

Tips & råd

  • Regelbunden nagelvård förebygger problem
  • Vårda dina naglar dagligen
  • Använd nagelolja dagligen
  • Lacka naglarna för extra skydd och styrka – byt lack max 1 gång/vecka
  • Använd under- och överlack
  • Peta inte under naglarna – använd nagelborste
  • Använd inte dina naglar som verktyg

Varför nagelolja? 

Nagelplattan består av mestadels av keratin och är porös. Nagelplattan absorberar vatten som en svamp.

Det är viktigt att rätt balans av vatten och olja finns i nagelplattan. Obalans leder till att nageln blir skör, svag och flisar sig.

Att använda en nagelolja dagligen återställer balansen i nageln. Detta resulterar i en nagel som är flexibel, elastisk och starkare.

Vi rekommenderar CNDs SolarOil® som är en blandning av tre naturliga oljor och vitamin E som penetrerar djupt och skyddar naglar och nagelband. SolarOil® finns i flera olika storlekar.

Vilket under- och överlack?

Vilka under- och överlack som just du ska använda beror helt och hållet på vilken naturlig nagel du har. CND har framställt ett flertal under- och överlack för att kunna skräddarsy just dina behov. Har du tunna, hårda eller räfflade naglar – vi har under- och överlacken som passar just

Välkommen tilll Nagelfyrens nagelvård

Skola och utbilldning

www.stockholm-manicure.se